Valborg

dagen började med brännbo
ll och regn och slutade med majbrasa och chill med kompisar. hade ju en häv-dag, inte så illa som jag trott bättre än förra året i alla fall. och så slutade vi 13:30 och så då va det fotbollsmatch mellan lärarna och människorna som år i 9an. vet inte vilka som vann för vi gick därifrån. så drog man och chilla jag och emma gick hem till mig, hon glömde sina nycklar hemma så vi hämtade pengar och köpte godis/dricka. och sen chilade vi alltid liksom.  gick till smetshagen där moa och josse va önskar att jag kunde skriva vi hade girltalk men vi snackar så långt ifrån det man kan komma tex,bärs, bärs bira, hahha fulaste jag hört.
 
sen nu har man kommit hem från majbrasan ska chilla mer livet och kolla på 90210, ses imorgon eller nått.
 

29 april 2013

hej, just nu sitter jag och lyssnar på beyonce - ge mig hennes röst!! men i alla fall den nya reklamen hon gör för h&m är rätt awesome. tror den nya collektionen börjar säljas i maj, typ om 2 dagar? och imorgon i min skola så har jag speciell dag häv-dag eller va det heter, min grupp blev väll rätt chill. man ska typ ha tipspromenad och annat.
Asså det här är ju sånna här prylar jag måste göra innan jag dör, har redan stått på en longboard då, men det var jäkligt läskigt, jag kunde liksom inte stanna fett creepy.. och att surfa det måste jag lära mig synd bara att vi i Sverige har piss vatten där det knappt kommer en liten våg liksom.

iphone 5 case

jag har ju ingen iphone, men jag hittade sjukt coola skal, och dem finns för 4 och 4s också. om jag ska vara ärlig passar dem nog bättre till 4 och 4s för baksidan är inte grå eller vad man säger.  Finns i andra färger också.  Det heter Arabesque Style Electroplated Clip-On Case
 
 
 

New in

 
Hoodie- Cubus (dålig kvalite)
 
Jeans - Gina tricot
 
Converse - K:fem

Converse

dag köpte jag lite nya prylar, kan visa dem imorgon eller nått orkar inte ta "perfektion" bilder, mina bilder är långt ifrån det men schyy. köpte jeans, tröja och converse men tror jag ska lämna tillbaka tröjan den var enorm och det var ändå S. Nästa gång ska jag nog prova innan jag köper. tips till er där ute, prova alltid innan du köper.
 Bild från instagram, vinröda också så fint tycker jag.

Just read


Vet inte vad jag ska ha på skolavslutningen

lite fina prylar, måste verkligen köpa nya converse och äkta mina "riktiga" är ju från turiket och alla mina som är från sverige är försmå. Vill ha den där jeanströjan eller vad det heter?? 
 
Och nu kommer den där frågan, vad kan man ha på skolavslutningen? vill lnte ha klänning, det där med klänningen är inte riktigit min grej, visst jag skulle kunna ha det men liksom jag har haft det förut;) jaja ska köpa ett par vita jeans och nån tröja, men alltså jag vet inte. Det är ju ändå typ 49 dagar kvar att bästemma sig så det är nog chill.
 

22 april 2013

hej, har sjukt mycke att göra fullt upp hela veckan liksom. snart så måste jag börja plugga so har prov nu i veckan och lite annat också, och jb kommer till sverige idag också, eller han är ju redan här. ska inte gå på konserten, har inga biljetter, dock så är jag ju ingen beliber heller. men ni som ska gå, hope you guys have fun.
 
Alltså nu känner jag mig fett sär som lyssnar på miley cyrus nya låt men will i am är ju också med, han va ju bäst. men jaja. 
 
Just because i love to take crazy photos

19 april 2013

dagen var faktiskt rätt chill, men tanke på att jag hade två läxförhör ett i so och ett i tyska och det gick ju bra. hade båda muntligt. måste liksom rädda mitt tyskabetyg kommer få E nu tror inte jag kan få högre än så har en månad och jag tror jag har tyska prov 1 maj? det kan ha varit den 3 också men om det är det så blir jag ledsen(hahah) har NO-prov då som jag måste börja plugga till.
 
efter skolan så gick jag, lisa, sofia, moa och emma ner till åkis allways, även fast jag inte hade några pengar liksom. sedan så satte vi oss på gräsplanen och chillade.
 
Och ja på musik(mitt liv går inte under)man behöver inte spela upp låten själv med ackord och prylar. han kan ju göra de. och fick 3 stora sprickor i min telefon eller stora var nog att ta i, men man känner att det går neråt i skärmen när man tar i telefonen. mitt eget fel dårå.
 

18 april 2013

har faktiskt hunnit med allt jag skulle göra idag, det lönar sig att planera, det är inte alltid så smart att göra massa annat till 14.00 och sen kommer man på ja just de jag skulle plugga och städa osv. men det funkar ju att planera ska nog göra så i framtiden också.
 Nu ska jag bara råplugga tyska så jag kan alla glosor, kan 3 stycken av 12/13? stycken. Wish me good luck.
 

To do

Städa
 
 
Plugga So
 
Plugga Tyska

17 april

Space bild på mig hehhe, det är askul att göra sånna här bilder och det tar inte ens fem minuter att göra. eller det bror väll på men enjoy min bild. det blev en väldigt kort dag för mig, och imorgon är vi lediga det betyder filmer hela natten lång!!!!

B-språk

idag måste jag verkligen plugga tyska, vill verkligen inte ha det språket och ja jag har försökt att byta språk men rektorn sa nej, eller asså nej sa hon inte men hon tyckte inte att det var så bra för då skulle jag behöva plugga ikapp 2 år och det vet jag också att jag aldrig skulle göra. så får plågas kvar på tyskan typ dö långsamt liksom. men jag tror inte man behöver ha kvar tyskan på gymnasiumet då ska jag välja ett nytt C-språk, men om man måste ha tyskan på gymnasiumet också då är det inte över, eller så väljer jag ett C-språk i alla fall. får kämpa med tyskan. måste minst ha ett C  när jag går ut nian men nu är jag inte ens uppe i E. Det är några månader kvar och jag tror vi ska ha ett test om några veckor jag måste få E. men jag har alltid haft svårt med språk jag hade det med engelskan också men sen släppte det och nu har jag ett C liksom, eller på att prata i alla fall.
 
Och juste nu också så skriver vi dialoger på tyskan och lisa är tillsmans vi ska skriva bästa och vi ska få bra betyg nu!! För det är lite kritiskt för mig nu.
 
Ps, åk aldrig till Amsterdam eller jo men inte till Bratislava eller va det heter, alla creepy saker i skräckfilmer
(hostel 1-3)

Lets go

Eller nja börjar 9:05 med bild, sjukt kul. roligaste ämnet helt klart.



15 april 2013



efter skolan gick jag, sofia och lisa till åkis och sen hem till sofia. vi snackade osv. men annars så har man ju halkat i leran typ dött de fulaste jag nästan hse sätt. har såklart tagit egopics också de är ju liksom dailyrutin..heter de så? men alla blev grymt fula ocg osäriösa(de som va meningen)

Framtiden..?

 ska bli en legend, nää vad är det jag säger jag är legenden. (hahah)
 
*Jag vill plugga i usa efter gymnasiumet .
 
*Jag vill vara med i en film och vara huvudrollen.(fett coolt juu)
 
*Jag ska flytta till New York eller Los Angeles.
 

13 april 2013

Hej bloggen igår hade jag fullt upp. Dagen igår asså..efer skolan så drog jag och moa till åkis sen mötte vi sofia där. sen så köpte man ju lite gott. efter de så gick vi till moa och fixade lite prylar och sen drog vi hem till mig och skypade med människor. sen tittade vi på film hansel and gretel och andra skräckfilmer. sen så ringde vi lisa och sofia igen så vi gick till orion och åt pizza. och efter de så gick vi till oxtungan och chillade. sen runt klockan 21:00 gick jag och moa hem till mig igen.

och nu sitter vi och tittar på hostel. den filmen är sjuk!!










Hittade mina hörlurar

 

11 april 2013

efter skolan så gick jag hem till moa, vi kollade på 90210 ´, chattade lite osv. hahah jag doog när dem var svenskar som vi pratade med, trodde dem var engelska. men ingen rolig var ju inne så.. och typ inga läxor häller hade ett läxförhör idag men det tror jag att jag fick E på och imorgon har jag tyska glosor så ska plgga på det nu.
 
 
 

10 april 2013

Började tidigt idag 8:00 och slutade 14:30 och jag hade matte och No hela dagen! Först No 30 min, sedan Matte i typ 80 minuter och sedan skulle jag haft Engelska men jag hade hål-timme. Sedan hade jag No igen. Fast skulle egentligen haft Slöjd men jag räknade matte istället. Sedan när vi slutade så kutade vi hem. 
 
Och nu börjar ju våren komma också! Hoppas det håller i sig vill inte ha snöstrom nu ska den jäkla sommaren komma. Det är ju liksom april också. 
Tumblr_mjysj53g5k1rldr6yo1_500_large 
bara för att bilden var fiin^^

Ohiostore

Sjukt snygga hoodisar, någon utav dem här ska hem till mig. Jag vet att sommaren är påväg men dem var ju sjukt snygga du finner dem inne på Ohio.
 

Vlogg

Lite snack, bara för att det var kuul, älskar att snacka om det var som ett ämne skulle jag lätt få A+ även om det inte märks i skolan..v
 

90210

Hej bloggen, har bara chillat idag har kollat på 90210 det var ju asbra!  Trodde det var ett skitprogram hehe, i had just little wrong. Det var ju sjukt bra så ska sitta och stalka det några timmar nu. PUSS! HAHAHHAH nej det fungerar inte men hejdå.
Känner att jag inte borde ha använt fiskögat, det blev lite brätt..

5 april 2013

har inte gjort mycket idag skulle gått på bio med vänner men det får bli nästa vecka istället. sen kom emma och josse vi snackade lite skit spelade in låtar och skypade med männsikor. jag spelade in allt på min ipad så jäkla kul, jag dog samtidigt. vi kanske skämade ut oss men vi hittade på egna låtar dem blev fail men asroliga. har nog aldrig skrattat så mycket som idag, som liksom var kul och inte va sådär fakat.
 
 

HAHAHAHHAHAHA SKULLE BARA SÄGA

*Jag stör mig på att nästan alla artister heter något med lil, lil wayne, lil twist, lil za, lil b, lil boosie m.m..

3 april 2013

bild från idag, hittade ingen annan att lägga upp, men är det bara ag eller ser det ut som jag har varit utomlandsnydliggen? brännan håller i sig från spanien men det var över 2 månader sen jag var där.
 
Idag kollade jag, josse och emma på white chicks, det är den bästa film jag sätt, så fail och jag typ do askul. och jag brukar ju liksom inte skratta.

2 april 2013

idag så åkte jag Moa och Sofia till Stan. Köpte inget köpte ju allt igår som jag var ute efter. Eller det va en grej men den köper jag någon annan gång. Så vi gick runt där vi skulle se en film men eftersom vi bor så långt ifrån stan hela 45 minuter, så vi skulle komma hem runt 10. Visst det är inte så sent men på en tunnelbana liksom, nej tack till det.
 
Och igår så var det ju första april, drog ni nått skämt? Sjölv gjorde jag inte det. Man blir ju bara ledsen när man blir punk`d.
En helt vanlig mcdonalds i New York liksom, haha.

Shopping

Hoddie H&M
Sjukt snygga strumpor American apparel
Shower gell(?) Åhlens
Sminkborttagning Åhlens
BB cream The body shop

1 april 2013

Hej bloggen!
 
Sitter och lyssnar på Lil wayne nu, haha han sjunger, det är inte offta han gör det, fast det är jäkligt mycket aoutotunes, haha hur stavas de? Men sameshit han är ju fortfarande bra + Nicki Minaj sjunger också.
 
Idag åkte jag och Filippa till stan vi gick till dmretro men det var stängt, besvikelse. så vi drog till hötorget, köpte lite prylar som jag visar i ett video inlägg om det vill laddas upp någon gång annars har jag back up!