31 mars 2013

Har fixat lite på kodmallen och jag känner mig pro att jag kodade lite själv också de som inte fanns med och tog bort skuggorna osv. De är nu bara designen jag ska fixa. Men de får bli i framtiden. Eller när jag orkar.
Och bakgrunden är från wallpapers-rom.com.

Happy easter

Bild från min instagram.
Idag är det påsk eller typ den dagen man firar..? HAHAH kan inte alla dem där dagrna men iallafall farmor, gunnar och min farbror kommer till oss this year. Uppdaterar senare under dagen.
 
Och nu juste, för någon dag sen så bakade jag och Josse igen, men vi slängde den , hahaha vår bakningsskills hade försvunnit. Det var nog den största failbakningen jag sätt. Men när vi är i köket blir det kaos.  Iaf när vi skulle vända uppåner på "kakan" så ramla allt ut och var sönderdelat. nästa gång ska man ha den lite längre i ugnen och kanske följa reseptet :D

©©©

God morgon! 
 
Klockan är egentligen för lite för att blogga! Vet inte vad jag gör uppe, kan inte sova vaknade typ 3:55 not okay. Hoppas jag sommnade emellan bara några minuter annars runt klockan 16:00 kommer jag vara halvdöd. Det kändes inte häller som jag sommnade. Jaja everything happens for a reason. Men ser inte vad som är meningen med det här.  
 
Men det påminner mig, har någon av er sätt Spring breakers än då? Den var lite halv, om man tänker Selena Gomez i en sån film liksom, hon är ju en disneystjärna. Men denna film var ganska bra men lite halv sådär. Vissa scener i filmen satt man ju och blunade. Inte för att det var läskigt ingen skäckfilm..
 
Om den kommer på bio i Sverige tippar jag på att det blir 15 årsgräns om inte undrar jag hur dem tänker..
 
Men som jag brukar säga du bestämmer själv vad du vill se, det eget val :)
 
 
 

Wanties

Vill verkligen ha den där skinnjackan. Så snygg behöver en ny, dock har jag min kenza jofama jacka, men den är för tjock sen när det börjar bli jättevarmt liksom. Och den där tröjan typ kärlek vid första ögonkastet. Skorna är också grymt snygga ;)

Inspo

 
Dem här bilderna får mig att tänka på sommaren. Nu kom jag på att jag skulle ha färjat ombre när jag klippte mig, hahah hur kan man glömma en sån sak? Jaja jag ska göra det innanan sommaren eller någonstans där. Men problemet är jag har redan slingor, men dem sitter på typ halva skallen? Men om man gör ombre kommer det se helt stört ut? Man kan ju alltid färga av färgen på slingorna så man får sitt naturliga, men det kommer typ ta 100 år om man ska göra allt samtidigt;)

27 mars 2013

idag hade vi No prov. de gick faktiskt rätt bra. Svarade på allt och de var 12 frågor. de var en chill dag. Började 8.40 med slöjd fast övadepiller provet sedan prov. Blev klar efter 10 minuter. Sedakokade vi engelska och vi tittade på mean girls. och nu har jag looov. Eller egentligen på fredag men imorgon har vi operation dagsvärket. Då kan man ju va hemma och städa eller nått.
 
sen nu efter lovet byter vi klasser. Hoppas att det blir bra och inte helt fel då man blir lonley. Har precis tittat på 30 grader i februari. Sjukt bra har sätt de förut men kan lika gärna se de igen. 
 
En bild från min instagram @juliastrandxo har rpecis skapat ett nytt konto, följer tillbaka om du följer mig.
 

-No snack-

Nu har jag äntligen skickat mina labbrapporter, så nu slipper jag tänka på det. Har ett Noprov imorgon också! Men min riktiga No-lärare är bort.a Vi ska ha en annan Nolärare ´(vi har två) har henne i matte. Men alla säger att hon ckså är borta så om vi inte har Sofia eller Susan vem har vi då? Vikarie, men det är ju taskigt isåfall. Om man har en fråga kan ju inte "den" svara på det.

26 mars 2013

Har äntligen gjort klart mina labbrapporter #praoud# haha den förtjännar minst ett D tycker jag! Iallafall idag kom min ipad tillbaka från lagningen. Fick en helt ny. Dem kunde inte laga den. Garanti är sjukt bra. Då behöver man inte betala man bara får den. Hur bra som helst. Fast man har ju betalt garanti när man köpte den. Sedan med tanke på att den var bara 4 månader gammal och den bara sluta funka.
 
Men annars så har jag och Josse bakat. HAHAHA bakning på hög nivå, Det var det fulaste jag sätt :D

Spotify list

Nu har Lil waynes nya album kommit, min syster är obsessed  av honom. Men albumnet är sjukt bra. Vi satt det och ba omg det finns på spotify, jag är dock inte obsessed  tycker bara hans musik är sjukt bra. Min spotify lista. Har raderat en massa låtar och lagt till skapat en ny lista osv. :)
 

Tråkigt inlägg med ingen bild

I går kväll så åkte jag och familjen till stan och åt kinamat- så gott! Kinamat är sjukt gott, fattade inte varför jag inte tyckte om det i femman? I sexan hatade jag också typ det, fast det gick att äta. Men iallafall sjukt gott! Fast sushi de är inte så gott smakar ingenting. Och jag kan inte hålla i dem där matpinnarna häller. Kniv och gaffel klart. Jo iaf idag efter skolan så gick jag och Lisa hem till Sofia vi pluggade No, har prov på onsdag och dem har det på tisdag. Inte så mycket plugg men lite vi gick igenom frågorna osv. Hoppas på godkännt annars är det kört ska sattsa stort den här gången och inte bara få E och absolut inte F!

...

Sorry för dålig uppdatering på bloggen, men har varit upptagen med annat. Håller på att skriver labbrapporter har skrivit en och en halv och det ska vara tre stycken så jag har en och en halv kvar att skriva ;) Men ska ta en paus och göra lite annat, orkar liksom inte sitta och plugga hela ´tiden. Även om det är ett måste.
5fed8f3f76f6da4950f1a9c63457441b_large

Pretty Lilttle Liras morning

Godmorgon, har tittat på några avsnitt av pretty little liars på tv3. Även om jag har sätt alla avsnitt och säsong 4 kommer i sommar. Ska köpa alla säsonger på dvd. För det är inte samma sak att kolla på datorn som på teven.

21 mars 2013

Efter mina 2 lektioner idag så väntade Sofia och Lisa på mig, dem slutade en kvart tidigare, Så vi gick hem till Fia och sedan till åkis för att köpa lite gott. Sedan gick vi hem till Fia igen och chillade snackade lite. Sen efter någon timme kom Josse och Emma inrusande. HAHAH Fias lillebror öppnade dörren så dem öppnade Fias dörr till hennes rum. Det var överaskande, så vi snackade lite osv.
 
Och jag och Josse hade likadana strumpor på oss, och olika på varje fot båda hade en svart och en med hjärtan på och vi hade det på samma fot också. Doog lite. Men tvillingar tänker ju lika?
Det här var nog det fulaste jag sätt i mitt liv.

Sovmorgon

Idag börjar jag 11:30 för människor har utvecklingssamtal sjukt glad att jag hade igår istället för idag. För man är typ ledig nu. Har precis gjort klar en Sogrej som vi skulle göra idag ska plugga till Noprovet nu eller typ kolla på papprerna.

More about my day and stuff

Mitt utvecklingssamtal gick faktiskt bra, Sofia, Lisa, Moa och Agnes väntade på mig. Iallafall efter det så åkte vi buss och gick av någonstans? Men de blev askallt så jag, Sofia och Lisa stack hem igen. Vi gick till Sofia och snackade om allt och inget, käkade lite gott hehe. Va tvungen att gå 17:45.  Skulle äta middag och göra annats ska skriva klart min labbropprt också har börjat på en men den är inte klar så ska googla lite mer på hur man skriver en hehe.
 
Ska bara lyssna klart på Pitch Perfectsångerna #beroende# såg liksom filmen i december 2012 är fortfarande beroende av låtarna.
 

Orion

Har utvecklingssamtal idag. Klockan 13:00. Slutade 10:20 idag så jag, Sofia, Lisa, Moa och Agnes gick till Orion. Just a pic :)



19 mars 2013

Hej bloggen, slutade efter tyskan tjoho, hahha vad är det för ord? Men iallafall hon var typ sjuk och vi hade ingen vikarie så alla gick. Har kollat på The Carrie Diaries och efter detta ska jag plugga No och sedan ska jag göra tre labbraborter. Varför började jag inte med det tidigare? Får helt enkelt skylla mig själv.
 
Har vetat det i någon vecka liksom, men inte tänkt på när det ska vara inne. Det ska vara inne i slutet på veckan. Får panik med tanke på att jag inte har en aning om hur man skriver en labbrapport!!;)

Tyskalektion

Har vikarie för min lärare är borta. Sen så är jag klar med alla uppgifter. Och nu ska vi ha hörövningar. Varför Tyska hatar verkligen de jaja får stå ut.



Eyes

Idag har jag suttit och redigerat ett öga. Fotot är ifrån sommarlovet taget från min telefon. Så redigerade det, det kan verkligen bli sjukt snyggt, bara du vet hur man redigerar så. Synd bara att kvaliten försvann när jag skickade bilderna till mitt andra konto på datorn, min data har blivit knäpp igen så man kan bara ladda upp bilderna på bloggen på ett konto.
 
Steg för steg:)
 

Ny design

Nu har jag fixat en ny header, själva kodmallen är desamma, har bytt till vit bakgrund också. Nya bilder osv. Den är inte riktigt klar. Ska fixa bilder på sidan av menyn också, om jag får till det utan att det ser random ut.
Uppdatera om du inte ser den nya(f5)
 
 

Suburgatory

Tittar på Suburgatory, det är sjukt bra. Det är någon komediserie och efterom alla bra teve-serier slutar nu måste man ju ha någon serie att följa. Btw, har uppdaterat min design lite, är inte klar ändringar kommer komma upp senare i veckan. När ja har tid osv. Just so you know :)

Photoshop

 
 
 
 
Har redigerat lite, hehe kommer komma fler sånna här bilder. Superkul ju. På andra bilden har jag redigerat, ögonen, håret och färgen på mitt annsikte enjoy :D

Wassabi productions


15 mars 2013

Hej,hej! Derekt efter skolan sååpkte jag, Moa, Sofia och Lisa till Vällingby kollade på lite grejer. Sedan kom Agnes så vi kollade lite på grejer och sedan åkte vi tunnelbana fram och tillbaka, hehe askul ju! Sen åkte vi tillbaka så då käkade vi på donken, haha gick in där tre gånger idag men sista gången köpte jag inget. Orkade inte liksom.
 
En bild från min instagram

14 mars 2013

 
Efter skolan så drog jag, Sofia, Lisa, Moa och Agnes till "vällingby" eller typ..Hehe så jäkla kallt fötterna dog typ. Jag och Sofia och Lisa åkte hem tidigare men vi stannade på skolan i typ 30 minuter och snackade om allt och inget liksom. Sedan drog jag hem vill inte gå hem när det är mörkt liksom. Kom hem  runt 17:30.
 
Hade också No-förhör idag, gick faktiskt rätt bra. So inte lika bra och jag hade inget tyskaförhör idag för min lärare var sjuk.
 
Min fina NY tröja, hehe.

Watch on the carrie diaries

Just nu tittar jag på The Carrie Diaries funderar på att läsa boken sen. Tv-serien är grym. Hoppas att boken är lika bra. Sedan ska jag plugga So och No och Tyska har läxförhör imorgon.
The Carrie Diaries är super bra, om ni har sätt soul surfer? Det är AnnaSophia Robb som är huvudrollen i The Carrie diaries.

12 mars 2012

Hej, hej. En bild på mitt hår. Känns könt med mindre slitet, blev jättenöjd. Längden blev bra osv. Jo och idag på svenskan skulle vi rimma, våran va ju bäst den skulle handla om en ö vi ba: Vi är fast på en öde ö och vi kommer att dö. Den var ju bäst och allt rimmade också. Men rästen säger jag inte men sen kommer det ju bli awkward för vi ska redovisa upp allt det här sen, hehe, men våran är ju asrolig liksom. :D

Sociala

Bloggar från min mobil just nu. Jag och lite andra människor är sjukt sociala. Märker ni sarkasmen? Men de är väll vad alla gör nu, the phone liksom..

11 mars 2013

Hemma från skolan, sista lektionen var svenska, mitt favoritämne efter bild. V blev indelade grupper vi skule hitta på olika lösningar texten va typ. Ni var ute på havet och pengarna var slut. vi skulle skriva varför vi ville ha pengar till mamma och pappa. Vi ba för vi hade sönder våran gps och vår mat va slut och vi tappade ut vårt sista vatten på gps:en. HAHAH klumpiga intessant?
 
Jo och idag ska jag klippa mig, kände att det var dags, senast jag klippte mig var för 1 år sedan, hehe...

Lunchrast

Just nu sitter jag, Sofia och Lisa vid slöjde. Har träslöjd efter rasten. Inte så kul men man kan ju inte välja vad man ska göra och inte. Slöjd är iallafall roligare än typ matte och so.

Body butter & hårsnoddar

Köpte en body butter inne på The body shop. Den kostade 175:- och hårsnoddar inne på Glitter för 20:- styck. Kännde att jag behövde lite nya. Och medans jag ändå skriver om hårsnoddar köp inte hårsnoddar med metallgrej på!  släng dem, dem förstör håret. Köp sånna utan som du ser på bilden. Mycket bättre för ditt hår.

sämst uppsatering

Sorry för den hämska uppdateringrn. Sitter och pluggar har ett läxförhör imoegon och nu ska jag ha alla rätt för länder de kan jag!:)

I`m kinda the coolest

Godmorgon människor där ute som kollar min blogg.
 
Såg att jag har fått massor med kommentarer, tackar. Jag svarar på dem senare om det var frågor osv. Just so you know. Många tyckte väskan var fin och den finns på H&M i svart och vit för 499:- 
 
Men kollade ni på mellodifestivalen, för mig är det ingen standard grej, men kollade på finalen. Man vill ju veta vem som vinner. Det blev ju Robin, congratulations 2 you.
 
Här ska jag bo i framtiden vet inte när vet inte hur men i New York eller LA.

Shoppingen från Spanien

Ni kanske känner igen väskan? Den är från H&M fast i Spanien och där kostar den 350 hemma kostar den 500. Har alltid velat ha en sån så jag köpte derekt.
Min mussepigg tröja de står how cool do i look. Den är jättefin.
Parfymer som är äktá och kostade typ 250 spänn styck det är typ ingenting om man gemför med det hemma.
Coola tights dem är coolare på riktigt än på bilden, visste inte hur jag skulle fota bara..
Och en mascara för 60 spänn inte så mycket.
 
Shoppade inte så mycket, tror jag köpte nått mer men minns inte vad det var det var ju ett tag sen jag var där liksom.

Svar på tal

Svar: Tack, tack, jag kollar alltid bloggen tillbaka om jag får en kommentar. Jag vill ju veta vem som läser min blogg :)
Svar: Haha, tack :)
 
Vanligtvis brukar jag inte svara på fin blogg osv, för svaret kommer alltid att va: Tack så mycket vad snällt osv. Det vet ju ni?:)
 
Älskar kommentarer så fortsätt kommentera, gärna frågor också.

Sweaters

Gina tricot 299:-
Ginatricot 149:-
Ginatricot 149:-
Ginatricot 149:-

8 mars 2013

TJENARE!!
 
Idag hade jag på mig min ascoola The big universe tröja, många tyckte att det var ascool/fin tack så mycket, älskar sånt man blir ju så glad. Men det blir nog alla. Fick reda på mitt No betyg också, lag lyckades med mitt mål. Ett betyg högre en det ag hade tidigare men jag kan få högre ändå sen men de blir inte under D iallafall. Nu ska jag jobba upp mig till C i dem flesta ämnerna.
 
Nu kanske det inte är så coolt att plugga, men sen när ni som har bloggar har drömjobben då har dem andra uteliggare liksom. Så vem är det som är cool då? Exakt + ingen vill bli uteliggare liksom.
 
Och på musik, driver han eller vi ska skriva egna låttexter, jag som tyckte att spela upp ett instrument var svårt nu både och + en egen, varföör. Någon som kan hjälpa mig med en ide?:D

Min röda tandställning

 
Den 6e så bytte jag ju tandställing samt färg såklart. Mina tänder har förändrats asmycket! Dem ska som sagt försöka dra fram min "hajtand" kallar det så det gör liksom alla för att man ska veta vilken tand man snackar om. Men det är den som sitter bakom alla tänder.
 
Jag har fått en fjäder i metall också, en sån man har på studsmattor om ni vet vad jag menar? Fast mycke, mycke mindre. Och sen ska dem ta någon tråd igenom tanden(inte rakt in i tanden så det blir ett hål) och sen ska dem dra fram min tand.
 
Det blev bara en liten bild, men ni ser ju hur mycke bakom min tand är. Gillar iaf den röda färgen :)

6 mars 2013

Little more about my day and stuff, tidigare idag sa jag att vi gjorde en Harlem Shake video, och det fulaste var att vi gjorde det i ett littet rum utanför klassrummet, där vi skulle plugga. Kan inte släppa det så kuul. Har bytt tandställning idag också, valde röd färg, ska dit nästa gång 29 april. Vill verkligen bli av med tandställningen men samtidigt vill jag ha fina tänder liksom. Btw, har bildbrist så ska dra ut och fixa nya bilder någondag, maybe i helgen,

The harlem shake

Idag i skolan gjorde, jag, Agnes, Moa och Emma en egen sån video, det måste ha varit det fulaste jag sätt!! HAHAH. Låten fasnar ju i hjärnan det är ju den nya Gangnamstyle liksom.
 
Iaf, ska kolla på Pretty little Liars, The Lying Game cóch sedan plugga So och Tyska. See u later.
 
 
 

5 mars 2013

Gick och skrev prov idag klockan 8:00 på omprovstiden, och det gick faktiskt hyffsat. Tror jag kommer få E kanske lite mer. Önskar att jag hade skrivit det när dem andra gjorde det, vill ju ha sovmorgon liksom. Annars så hade man ju det gammla vanliga lektioner. Imorgon ska jag byta tandställning igen. Tredje gången, om man räknar med den första där dem satte dit tandställningen och det tgo 1 timme och 30 min. Nu tar det typ 10 minuter. (Texten kmr anatligen sitta ihop, min datas fel det är nått fel på den..)

Pluggar, känner att alla mina rubriker heter så men det är ju sant!

Ingen chillkväll för mig inte! Sitter och pluggat till mitt soprov imorgon. Missar också sovmorgonen men det får man ta som en man och gå upp HAHA. Va ba tvungen och det där var inte ens kul men, men.
 
Det kommer nog gå bra, hur svårt kan det vara liksom? Okej det kan va dösvårt men nu är vi posetiva och det ska vara aslätt och jag ska få A+ det låter bra. Men kanske ett D. Är lite osäker här borta ,em njag lovade ju mig själv att få ett högre betyg i alla ämnen kanske t:o.m mer.
HAHAHAHAHHHAHA titta va liten jag såg ut att va här det här va typ ändå Maj 2012 liksom. Miss summer!

Spanien del 3

 
Utsikten från något slått, mins inte vad det hette, hehe..
 
Utsiktn från vart hotell.
 
 
Har ingenaning om vad detta är för bild men enjoy.
Nån staty utan´för vårt hotell.

3 mars 2013

Just nu så lyssnar jag på musik och känner mig fett proffsig att jag fick igång min data igen, den typ pajja igen eller internet sluta funka. Nu är det bara ipaden kvar och nej det var inte mitt fel den här gången. Men orkar inte fixa det nu. Det får apple göra.. Har pluggat på so:n nu och kan 3 frågor utav 5 måste kunna alla. Jag lovar att om man inte kan alla kommer hon sätta F. Vill inte göra omprov för det är så jobbigt. Man kommer liksom aldrig ikapp då. Då måste man ju plugga igen och det är rätt jobbigt för det kommer mer och mer. Nu kom jag på en grej ni vet Teen Wolf Scott är så jäkla snygg. Se det det kommer nya avsnitt måndagar klockan 20:00 även fast jag har sätt klart alla säsonger och säsong 3 kommer snart också. Såg alla avsnitt på tre dagar och dem är ca 41 minuter långa st. Det är 24 avsnitt tillsammans säsong 1 och 2. Det blir 984 minuter. HAHA oj.. Långt inlägg fattar om ni inte pallar läsa.

#död#

Alltså igår, jag, Lisa, Sofia sov över hos Moa och de blev mjölkrig, skräckfilmer, chatta lite med människor. Hahah askul somnade typ 4:00 så nu är man ju lite död.







1 Mars 2013

Rolig start på mars, nej verkligen inte men det blir ju inte bättre att klaga. Men sitter och pluggar till mitt so prov. Ett tips till er där ute som också har prov och du tycker att det är sjukt tråkigt, lyssna på musik samtidigt. Det går iallafall fortare och för mig fungerar det.
Det är offtast så här jag pluggar, allt som behövs + lite musik :)