30 maj 2013

nu sitter jag och lyssnar på Beyonce ge mig hennes röst tor hon var här i sverige för någon dag sen ångrar att jag inte hade biljetter men äh livet går vidare. dem kommer väll ha fler tourer och grejer såå not to late hoppas jag.
Jag borde verkligen plugga musik nuu men jag orkar inte. och eftersom jag skjuter upp allt till sista minut så gör jag det sen. 
 
hoppas min musiklärare är sjuk, hehe. men nu måste jag städa det ser ut som mitt rum har haft andra världskriget eller nått så vi ses sen eller nått :*
 

Beyonce

 

Följ mej på instagram


Turkiet in the summer

hej vänner, nu är resan till turkiet spikad och klar det var den för ca 3 dagar sen men aa så om exakt 29 dagar bye sweden. ska bli fett chill är borta en vecka. måste spara pengar för man vill ju shoppa billigt och fake. fast om det är i varuhus är det riktgit men på gatan fake så man vet ju aldrig.

28 maj 2013

Hej bloggen, nu sitter man och chillar väntar på att mitt photoshop ska laddas klart så får vi se om de funkar på ipaden. För jag tänker inte betala pengar men då så finns de en app så varför inte ladda ner den??👍👌
mina appar på ipaden och de är nu jag märker att jag inte har blogg.se

Teen wolf 3 juni 2013

 
Nuuu är den nya trailern äntligen här!! Den 4 juni kommer vi svenskar kunna se det fast på datorn. för tror inte ens att sösong 2 har kommit på teven i sverige än? är inge bra med tider och grejer så det gör nog inget. Eftersom det är jättemycket tidskillnad blir det dagen efter. längtar för alla bra teveserier är typ slut nu..

Måndag!!

Slutade 14:10 men kom inte hem förräns 15:30 så derekt när jag kom hem gjorde jag engelska och sen svenska. inte för att jag är klar än men snart, vet inte när man ska vara klar men man ska välja en sak och skriva om valde såklart New York. Har redan skrivit en sida och det ska max vara 2 men det kanske kommer bli en och en halv eller nått. Sen såklart har jag klömt bort vad jag hette på mitt videofyme konto så fick skapa ett nytt. tor inte det gör så mycket lägger ändå ut dem videosarna här sen ändå. 

Wit Me

 
Denna video kom för 5 dagar sen tror jag, låten är ju asbra först så dog jag lite det Lil Wayne sa ibörjan jag ba wtf. Put my **** in your face HAHAHAHHAHAHA fulaste jag hört men aa det är ju helt normalt också, nortera sarkasmen dääär..

Lördag - grönan!!

hej, typ ingen bloggning orkade inte logga in men jag och några människor åkte till grönan askuul ju. vi åkte inte allt men vi kom in fett sent typ 12 och sen så mötte vi Sofia och Lisa där för dem kom in runt 10 såå vi blev lite försenade. men det är ju inte sista gången man åker dit. och jag kom hem för typ 20 minuter sen eller nått. vi va lite sega men det är en annan grej, moa och emma skulle såklart köpa en heliumbalong och ta sönder så dem pratade med en såndär rolig röst, vem vet kanske ni får se videon, troligtvis inte måste fråga dem andra då..

23 maj 2013

hej bloggen! asså vi ska välja nya elevensval yes eller är det bara jag? ska ta bild, för vill bli bättre och nu har jag ju slöjd vilket är sjukt tråkigt för kan inte sy såå..sen så på slöjden i 8an så tog jag träslöjd för jag tänker fanumej inte sitta och sticka vet ni hur svårt det är?! men bild ska jag ha för vill ha a synd att det inte fanns svenska media för då hade jag tagit det. men annars på No:n så ska vi ha grupparbete vi får se hur det går. men vi ska ju ha bra iallafall.
 

The way

 
Jag älskar att titta på denna video, det är Ariana Grande & Mac Miller innan jag hade lyssnat på låten så tyckte jag att den verkade urdålig. men den var ju faktiskt rätt bra. för varje gång man hör låten blir den bättre och bättre.

Braces

hej, nu har jag haft min tandställnong lite mer än 6 månader men eftersom denna klantskalle(jag) råka kracha min data så har alla mina bilder försvunnit. men har fortfarande bilder kvar som var uppladdade på bloggen men sen hade jag ju min blå tandställning där finns det inga bilder från tror jag.. kanske men aja det får va.
jag ska ha min 18-24 månader och det har ändrats fett fort.
Den bilden med lila är nr 1, sen den grå, 2 nr 3. röd och nu har jag blandade färger som ska fotas osv.. fett creepy tand jag har hahhahah och jag har ringat in på den första det som är lite udda hahhahah.

21 maj 2013

hej, hade såndär special dag, gjorde ett soprov gick faktiskt bra skrev sjukt mycket, tydligen gillar lärare mycket text, det ska jag aldrig glömma så mycket text ska man ha. sedan fick jag tillbaka mit matteprov fick godkännt?! asså typ första gången, döm mig inte! nu har jag bara ett prov att göra så jag kan rädda mitt betyg så jag slipper f.
annars så hade vi ju lekdag inte för att man gjorde så mycket. och imorgon tror jag det är vanlig dag pusshej :*
Bild från new york mamma och jag, det är "ön" där frihetsgudinnan står, alla ba de finns en resturang uppe i "lycktan", hhaha nej det gör det inte, inte ens ett människohuvud får plats där. men det finns ett cafe brevid såå..

rubriker = onödigt

Hej bloggandet har varit sämst nu men jag skull kunna skyla på läxor men de är ju inte så för jag pluggar inte på helger bara ibland på söndagar. Sååå har prov på tisdag säckar ska plugga senare idag. igår va de Eurovision va de bara jag som inte kollade?? De brukar ju vara en standard grej i Sverige.. Vet iallafall att Danmark vann. 

15 maj 2013

Hej nu sitter jag och pluggar har noprov på fredag på elektricitet vill inte ha f men de vill ju ingen. Glömde helt bort det så nu ska jag svara på alla frågor och vrålplugga imorgon. Fast samtidigt är de inte så svårt. Alla svar finns ju på Google.. 

14 maj 2013

hej, va hemma dag är sjuuk, är lite täppt i näsan osv. så irriterande nu när det börjar bli sommar. men annars har jag ju kollat på 90210 och sen har jag kollat på icarly, haha såg sista avsnittet på datorn. det var typ sen i femte klass jag såg det men man fattar ju samanhang osv.
 
idag är det exakt 6 månader jag haft min tandställningar bara 18 kvar typ.. =O
Gamla bilder, hhahahha

Bästa jag sätt.

 

Grönalund x2

igår va jag och sofia, lisa och moa på Grönalund igen, haha fortfarande lika kuul. det bästa med guldkortet är att man slipper köö man fixar  åkband på insidan eller vad man säger. och sen så va nån människa från xfactor där. inzane är ju den roligaste, sen twister och jetline och uppskjutet är också asrolig. guldkort är ju helt klart värt det om man ska vara hemma mycket i sommar. plus det är ju sjukt kul att få göra nått man inte gör varje dag, eller aa nu typ varje dag tills när det stänger men ni fattar,
 

Grönalund

hej, första dagen på året jag, åkte till grönan, askul!! Va där med sofia, moa och lisa vi åkte inte allt men mycket vi kom in rätt sent vi var är 12:15 och det var köer och det öppnade 12. köpte guldkort och det gick på 1500 men det är värt det så i "framtiden" behöver man bara betala för mat osv.. vi ska dit imorgon också, och slösa ingen tid på eclips man ska åka den om man vill ha en trevlig pratstund.
 
och vi åkte inzane, askul jag typ doog, för jag åkte den senast i femman för förra året åkte jag inte den. vi ska dit imorgon igen om det går för alla osv. hejpuss :*
 
den nya eclips tagen från min instagram @juliastrandse förmodligen sista gången jag byter namn, haha!!
 

9 maj 2013



hej. idag har jag inte gjort så mycket har kollat på film, åkt till vällingby och hittade en grymt snygg jacka på cubus den jag har på mig på bilden och de var 25% sjukt nöjd för min kenzajacka va asvarm så de behövdes en ny. och nu ska jag plugga lite no även fast de börjar dra sig mot 8 tiden..

Teen wolf season 3

det var typ 100 år sedan jag såg på teen wolf, okej det var typ i januari/februari men känns som det. det kommer i alla fall en säsong 3 som har premier 3 juni klockan 10pm i usa, så då kan vi se de den 4 juni. det är mindre än en månad kvar, och om du inte har sätt det än så finns det gratis på swefilmer
trailer på säsong 1↓
 

Redigering

hej, nu har jag redigerat mitt öga, va läskigt ser ni ådrorna?? tur att dem inte syns på riktigt men det blev ju coolt. är det bara jag som älskar att trixa med bilder i ferger, collage och grejer, haha men det går lika bra att göra i gimp och det är gratis men samt så är photoshop lättare men det är dyyrt.
 

Låånghelg

idag börjar långhelgen jippie, haha på fredag kanske jag och några kompisar ska till grönan. tror jag ska köpa guldkort. gjorde två prov idag och fick godkännt på båda sen gjorde jag klart en bilduppgift och så. allt gick ju superbra. och samtidigt gick jag till tandläkaren. bytte tandställing och så, tog två färger den här gången. ljusblå och ljusrosa, det blev sjukt snyggt.
 
Stelt leende har ont i munnen!!!

Shopping

hej bloggen, efter skolan så åkte jag, moa, emma, sofia och lisa till vällingby, jag köpte ett nytt mobilskal, ny laddare och en bikini, allt behövs liksom. sen såg jag en assnygg jacka också doog typ. för min skinacka är rätt tjock liksom, det är nog mer än höstjacka.
 
Butiken på time square, fint att jag inte vet hur det stavas också, haha.
 
 

6 maj 2013

hej, idag är det en såndär speciell vecka idag hade vi projektdag har samma imorgon och på onsdag ska jag göra prov och byta tandställning och sen är vi lediga långhälg liksom. jo slutade klockan 14:00 och då gick jag hem och typ 5 minuter efter så gick jag och mötte emma och moa. vi chillade ute i solen på studsmattan osv. det var runt 19+ idag
 Bild från min instagram //går hem från skolan// 90210 och nya loka lemon pie och den med jordgubbssmak är minst lika god.

5 maj 2013

hej, just nu så chillar jag med livet struntar i läxorna och kollar på 90210, äter jordgubbar och vindurvor och loka lemon pie. sjukt gott. det här är Life liksom, hahah fast ett dåligt val för borde värkligen plugga.

Throwback thursday

runt klockan 20:00 möte jag moa och emma vi chillade och gick hem till emma och kollade på gammla videosar. hahha askul, josse skulle också hängt med men hon blev sjuk vid lunchtid typ. så det blev bara vi och sen så hörde vi en motorcykel oh ett tjejskrik och en cikund ringde min mobil och ja jag har scream ringsignal när nån ringer och ba: whats your favorite movie och dör, den rigsignalen har jag. hahahah. vi skrek ashögt, kanske borde byta ringsignal. sedan klockan 11 behövde jag gå hem,
 
har gjort en ny header idag, den är inte riktgit klar och ska göra den längre liksom. och sen ska jag byta profilbild och grejer blev trött på den andra. uppdatera om du inte ser den.

4 maj 2013

ojdå, dagen gick fort, måste plugga so har en karta jag ska göra på onsdag i so. och imorgon så måste man slå upp matte boken - tar det aldrig slut? det är ju bara 39 dagar kvar till sommarlov vilket är chill ska typ åka bort en massa vet att vi ska till Estland, Dalarna och Skåne, och kanske till Turkiet. och sen kanske bort med några kompisar också och om det går! det skulle blivit fett chill. men det är 90% att det går liksom det är bara dem där 10% som saknas.
 
 

3 maj 2013

hej, äntligen fredag, först skulle det bli besvikelsefredag men sen blev det rätt awesome ändå. hade tyska prov, gick faktiskt bra..utan lisa och sofia hade jag fått F, är skyldig er!! jag hoppas på ett E, tror inte det blir mer för jag missade ganska mycket på första sidan, men vi får se. vi sköt upp musikuppspelningen 2 veckor wiiiiiio. men seriöst vill verkligen inte spela upp låten.
 
efter skolan så gick ju jag, emma, moa och josse och chillade köpte lite grejer, gav gratis glass till små barn HAHHAHAHAHAHAHAHA. Nää men vi orkde inte äta upp så vi ba vill ni ha. fulaste jag sätt men aa så kan det gå.
sedan 16:30 så va jag och josse tvungen att gå, ny mobil, eller nja, dem skicka smset för tidigt, hur lyckas man? men om två månader 24 juli(82 dagar) får man en ny telefon. man får väll vänta lite till. Sen sågs ju vi klockan 20:00 igen, kanske tidigare. vi kollade på film, skypade men nån från usa askul juu!!! sen så gjorde vi videoisar och lite annat.
 
bild från min ig, har typ bytt namn igen har ingen íde om vad jag ska heta jaja just nu heter jag @juliastraands

2 maj 2013

Large
efter skolan så gick jag , emma och moa hem till mig för att hämta josse. eller vad man säger.. vi chillade ju lite, sedan till skolan och kasta chips till fåglarna, hahahhaha allt kan hända om man är med oss liksom. sedan 17:30 gick vi hem, och juste exakt 17:01 fick jag bästa smset från phone house, att mitt abonnemang har gått ut och jag kan väla en ny mobil. man måste ju såklart betala själv. och känner mig duktig att jag haft den i 2 år och den har bara lite repor. Cred till mig liksom.
 
nu ska jag plugga tyska har prov imorgon måste få godkännt.
 

Wardrobetour

 det här tog typ 100 år att göra min data blir ju konstigare och konstigare för varje dag som går. fick göra 3 videoisar innan dem kom upp först blev den för stor och sen gjorde jag flera nya och nu äntligen kommer den upp.
 
bestämde mig för att visa min garderob nästa gång kanske det blir en roomtour.