31 januari 2013

Sista januari idag, det går sjukt fort, dem sista dagarna har varit fullt upp med prov, läxor inlämningar och i början av februari då har jag ännu mer! Soprov, redovisningar, tyska osv. Det är ett under att jag hinner blogga liksom, fast det är ju så kuul så det hoppar man ju inte över!;)
 
Skulle hafft Tyskaprov imorgon men min lärare ändrade datumet till 15 februari, då jag inte är här*JIPPIE*
Ska plugga sönder n, har 3 läxor tills imorgon!

Fisheye

 
 
I Usa då köpte vi ett nytt objektiv och det blev ett fisheye, det gör så att bilderna blir bredare och lite rundare, like you see? Minns att Madison Squere Garden låg här någonstans, den är huge, vi stod utanför och bara wow, man visste ju att den var stor men inte så, den är inte svår att missa.
 
Bilderna blir ju  så coolare med fisheye, what do you think?:D
 

Saknar

Jag minns den dagen när jag skulle åka till New York, allt var typ bara omg, det första jag sa i mitt huvud var wow, fotade till och med en som hållde handen över munnen, haha det var inte riktigt det jag skulle fota men sen så kom hon med så varför inte.
 
Var där en vecka på höstlovet 2012 men då hade vi oturen att Sandy kom, så man fick vara inne 2 och en halv dag, inte kul! Har bild på det haha sjukt tråkigt. Men vi hann med rätt mycket ändå, egentligen en liten vindpust äkan blåsa ner en kran, har ju före och efter bilder på det, centrel park blev ju avspärrat, träd hadde liksom rammlat osv så man fick inte gå in där. Ni vet ju Gossip girl? Chucks hotell jag har varit där, haha hotell empire det ligger nere mot Centrel Park där någonstans so you know;D Vill tillbaka!

28 januari 2012

Efter skolan så gick jag och Moa hem till Agnes vi skulle gå ut och skrämma folk, men ingen vågade sätta på sig masken så det slutade med att vi tittade på film och käkade ostbågar hehe. Sedan efter runt halva filmen så flummade vi omkring, önskar att jag kunde säga girltalk men det blev liksom skumma grejer, vi filmade lite osv.
 
Ska plugga lite på Svenskaprovet nu, har det imorgon någon skum grej om Biff det är en regel och inte en köttbit.
 

27 januari 2013

Idag så var jag med Moa runt klockan två så gick vi ut och fotade, det var så kallt! Men fick några bra foton ändå, sedan drog vi hem till mig och kollade på Rolanda och Richard videos och One direction parody(s) haha så kuul!
 
Har en ny design nu också, den förra var ju hämsk, uppdatera om du inte ser den ;)
 
 

Ränsat kläder

Har ränsat ut lite kläder, sånt som jag aldrig använder, fult, för smått osv. 75% av min garderob är full så det behövdes lite ändringar, de blev 15 tröjor 4 klänningar och 3 hoodie och mycket mera. Använder liksom aldrig klänning.
 
Så det skickas till Polen fick något i påsten och om inte jag vill ha kvar det så kan ju någon annan få det ;)
Lite utav kläderna som ska i sopsäcken eller Polen ;)

In love in this

 
Vill verkligen ha Kenza 9 och bootsen och det andra skulle inte skada att ha i sin garderob, men kanske inte något jag skulle använda men ändå! Har redan hörlurarna och den där adidasjackan fast i svart.
 
Det kom jag på nu, ska ha den på måndag, kanske min från gina har färgen gått ur på och det är ju inge kul. Ska leta efter något sånt i Spanien, det måste ju finnas, även om det är fake då, om man inte går till en riktig butik men skitsamma om det är fake det vet väll ändå ingen? ;)

25 januari 2013

Äntligen fredag, musikprovet gick grymt bra, första gången jag verkligen säger så och menar det det var väll 2 frågor som var lite halft sådär men jag kommer få över E iallafall. Jag blev klar efter 15 minuter, jag var klar först så jag fick en timme och 25 minuters rast, sedan typ 10 minute efter så blev Agnes och Moa klara så vi drog hem till Agnes, vi gjorde toast godare än skolans mat.
 
Haha sen så klädde vi ut oss haha skräckfilm, men typ! Vi ska gå ut så någongång.

Godnatt

Har precis tittat på The LyingGame, så bra om du inte har sätt det än borde du titta på det! En utav dem bästa tvserierna.
 
Har pluggat Musik i ca 4 timmar så nu släcker jag för nu ska jag sova, känner att jag behöver spara krafterna till musikprovet och två andra läxförhör! I can do it, and you 2!

˜Pluggar˜

Sitter och pluggar musik nu, har provet imorgon, jäkla tjat om prov tycker jag, men så fort dagen är över imorgon så måste jag börja plugga på Svenskaprovet och Soprovet. Men det som är bra med att vi har allt på en gång är att det inte inte blir så mycket prov sen.
 
I skolan så gjorde jag inte så mycket, den enda lektionen jag längtade efter vår No, vår bil är ju grym fast jag tappade den i backen men den åkte snabbare för det, haha vilken tur! Vår bil är snyggast enligt mig hehe.

23 januari 2012

Efter skolan så drog jag derekt hem, sedan gick jag ut med Moet, det var så kallt det var -13 ute, mitt hår frös och det var inte ens vått! 
Sedan så gjorde jag klart min No-grej, är snart klar känner att den tog typ 4 timmar att göra, men nu ska jag iallafall plugga tyska.
 
Har typ allt tills på fredag så måste sätta fart, så bloggningen kommer nog inte vara på topp dem senaste dagarna som kommer!
 
Uttråkad när man lägger ut sånna här bilder haha!

22 januari 2013

Har precis kollat på So undercover, ska börja plugga nu har fullt upp hela veckan och nästa, har 4 läxor denna vecka och 3 på samma dag, jag tycker det är olagligt, sjukt jobbigt iallafall man sommnar ju nästan med boken i annsiket.
 
Ska plugga No, Tyska och Musik idag, har So också men det skiter jag i, orkar inte med allt så det får bli imorgon istället, har runt 6 timmar på mig, det hinner jag gott och väl!

Har du någonsin känt dig som en idiot x2 ?

Min data var ju trasig, den var på lagning i 2-3 veckor och igår kom den tillbaka och pappa fick betala 900 kr, för ett problem som kom tillbaka dem hade inte gjort något, fy dem, men iallafall vet ni vad jag gör? Jag bränner min data med en lampa igen!
 
Har gjort det förut med min gammla data det blev ett hål så alla sladdar syns, jag trodde jag hade lärt mig min läxa men så händer samma sak igen!! Ha aldrig en data nära en lampa den smälter, smält data gör ont att få på fingrarna fick trycka ihop den lite men det är fortfarade ett hål på vänsta hörnet.
Men den fungerar ju, med lite gaffatejp. Nu är det bara att vänta på ett mirakel antingen att den chrashar..
 
 
 

Random stuff, you know?

1. Jag tappade bort mitt tecke HUR FAN KAN MAN GÖRA DET??!!!
2. Jag frågade Josse vad hon skulle göra om jag kastade en godispåse i huvudet på henne..
3. Jag pluggade idag, har ju en regel att aldrig plugga på helger, men det blir en tuff vecka nästa vecka och veckan där på!
 
Tillbaka till nummer 1. Hur kan man tappa bort ett tecke, jadu det var där sen bara poff borta, det är galet jag har säkert slarvat bort det men hur?

20 dagar kvar

Tills planet lyfter till Spanien, hoppas att snön är kvar då, hehe känner mig taskig som tycker det men peace you know? Har varit där en gång förut 2010, ett tag sen, fast då var vi på Mallorca nu ska vi till Kanarieöarna/Las palmas.
 
Man kan ju inte åka till Spanien för många gånger + dem har grym shopping där iallafall vad jag kommer ihåg + det ska vara en karnival när vi är där också.
 
Ska spara varenda krona som jag kommer få(okej en månadspeng) men det är ju alltid någonting det med.
 
Enligt google så är det här en bild från Spanien, men jag minns inte att vattnet såg ut sådär, vem vet det kanske det gör det var ju ett tag sen jag var där. Det liknar mer Thailand.
 
 

Snö

Har precis städat mitt rum eller har börjat iallafall, ska kolla lite på musikprovet också har det på fredag. Ska göra klart min No-uppgift också. Tror den ska vara inlämnad nästa vecka.
 
Tog nyss denna bild med ipaden, visst blev den bra om man tänker på att det är en iPad?
 
Trodde inte att snön skulle vara kvar såhär länge i år. Och absolut inte så här mycket!

18 januari 2013

Kollar på gossip girl  Ska börja på avsnitt 10 säsong 4 har redan sätt de men man glömmer ju bort vad som har hänt. 
 
Haha hittade nyss lite egopics på ipaden därefter dålig skärpa men när de är ljust ute är den grym ;) haha bjuder till 100% 
 
Haha känner att min arm och ben stiker ut lite random sådära men kollade  ju på film då måste man ju ha det chill, intessant?
Gemför mina tänder med headern och sedan nu. Raka eller hur? Det har bara gått 2 månader och jag ska ha tandställning i 2 år, kan bli längre ska eventuellt dra ut 4 tänder haha jag dör om det blir så kommer jag ju helt klart lägga ut bilder och garva åt det!

17 januari 2013

Sitter och pluggar tyska jusst nu sjukt jobbigt det var inte 12 glosor utan 30, men nu ska jag sattsa minst till ett D i tyska asp. Föra terminen vad jag sämst men nu ska jag bättra mig.
 
Bilen jag snackade om att vi byggde på No:n asså den är ju fett snygg! Haha inspo från Lmfao. Kan lägga ut bilder på den när den är helt klar. 

16 januari 2013

En helt vanlig skoldag, har haft No jag, Angnes och Moa i bygger en bil och den ska kunna åka framåt, men vi är halvvägs designen är nästan klar det är bara hjulen kvar sen så några små detaljer. Men det kommer nog gå bra.  Ska kolla lite på tyskaläxan också, har den tills på fredag typ 12 glosor och en text.
 
Innan så ska jag bara kolla på pretty little liars - så bra!
 

15 januari 2013

Jag startade dagen med skola, tur att det var bild första lektionen annars hade jag dött även fast vi har sovmorgon på tisdagar. Gjorde inget på hela 80 minuter hade sjukt svårt att bestämma mig vad jag skulle rita, men vi har ca 3 lektioner kvar på den uppgifften så att jag slösade bort en gör nog inte så mycket.
 
Och nu på matten så håller vi på med % något som jag faktiskt kan, det var inte så svårt gjorde 7 uppgiffer känner mig stolt haha:) Sen såklart massor med andra lektioner som är ja skola, ni vet ju vad man gör där?;)
 
Efter skolan så gick jag, Moa, Tilda, Emma och Josse hem vi hade snöbollskrig jag fick snö i munnen! Alltså vi sparkade snö på varandra och det slutade med att alla blev helt våta´, men vad hade vi väntat oss snö är ju snö. Haha sen så blev det fred :D
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.