Update från Dalarna.

Hej alla läsare, har precis laddat ner selena gomez nya album stars Danne till min iPad. Låtarna var ju faktiskt bra. Visste ju att Come and get it bar bra. Men trodde att resten var skit. För hennes förra album sög. Men det här albumet bar ju bra!! Så idag har man ju bara chillat. Hållt på med ipaden, kikat med Emma o Moa. Asså det vi kikar om e fan stört!! Lolz..


+++

hej, asså omg, i söndags så hände en grej i stockholm, det va ett mordförsök klockan typ 10 på kvällen. jag, emma o josse såg dem ute. asså fatta va läskigt. helikoptern va ute vi ser hur bilen kör fort som faan o slajdar på vägen. vi ba jeesus chris va fort dem körde liksom. sen så köre dem tillbaka fort som fan för dem såg att helikoptern kom efter, så dem körde tillbaka. sen kuta vi där ifrån. asså det va fett läskigt för dem hade pistol vi var ca 3 meter från bilen som polisen jagade! inte ens det 2. 
 

Btw åker till morfar imorgon men dont worries jag kommer ha internet på ipaden för vi sk köpa et sånt där sim-kort. så det kommer bli chill ändå:D

28 juli 2013

hej, har typ inte bloggat på ett tag förutom typ igår hehe, men alltså har bara inte orkat finns egentligen ignen ursäkt. men ja idag iaf har jag o min syrra fått nya telefoner. äntligen nu slipper jag samsungskiten, äntligen iphone liksom. så den kommer någon gång på slutet av veckan. 
 
ska också visa vad jag köpte i Turkiet, känner att det va ett tag sen jag var där. men aaaa de var väll det. See u lateeeer..
vattnet är sjukt fint, o ja på första bilden är det grekland där borta. 

Malmö

Hej ppl, nej men asså nu är jag i Malmö. En liten stad som heter Ysta. Jag har typ inte haft internet. och när jag haft så har jag bara kikat med emma typ. haha våra conversationer ingen vacker syn. jaja vi är störda tillsammans. Hennes ord inte mina haha.

har typ vart här i en vecka, har solat, badat o inte shoppat ett skit. gick inte ens in i några butiker. samt så hade mamma o pappa beöllopsdag. mamma fick en fucking Michael Chors klocka. Vet ni hur svårt det va att stava det namnet?? Anyways vill också ha en sån klockam o jag har varir uppe sen 4 på morgonen #feelingdead

Ke$ha concert 2013

hej, det här är annan video från konserten, kan tyvärr inte ladda upp fler från mobilen, men aja bättre än inget iallfall. o ja hon tar grädde i munnen o sprutar på dem längstfram o kastar iväg burken. haha. 


Bilder från konserten

 

MY KESHA EXPERINCE

Jag, Moa, Lisa o Sofia såg Kesha idag, sjukt coolt, hon är ju ändå en kändis. vi mötes klockan 3 typ o kom fram 4 till stan, grönalund som konserten var så aa. vi fixade åkband så jag o sofia åkte fritfall o moa o lisa åkte Inzane sen satte vi oss vid konserten. i 3 timmar.haha efter typ någon timme så köpte jag  moa mat till oss alla för alla kan ju inte köpa samtidigt för då försvinner platserna, så vi satt där i 3 timmar och 20:00 kom Kesha till scen, har aldrig varit med om något sånt grupptryck förut alla puttade framåt så jag ba back off bitch hehe så tänkte jag, men alla får ju panik när än känd kommer. 

så vi stod där o sjöng med falskt till låtarna, skrek o hoppade runt filmade hela konserten o fotade så det kommer upp videosar o bilder imorgon. 


Hemma igen

äntligen hemma, ville inte åka hem, haha men ska ju iväg om ca 2 veckor igen så aa. kom hem idag tidigt på morgonen typ klockan 2. sommnade inte förrns klockan 5 o vaknade 8:30 -.- det tog ca 4 timmar med flygplan inte så kul att behöva sitta i en buss i 2 timmar till hotellet - aldrig mer igen!! Shoppade såklart också. Vattnet var sjukt fint. 
 
förutom att vi hade otur med vågorna, asså man har ju fått känna på thusunami grejer, det va "gubbar" som rammlade tänk er då hur det såg ut när vi rammlade hahah, fick det på film när två ramla. undra då hur en thusunami känns, inget jag vill veta!!
d
 

Tidinställt inlägg 7 dagar i Turkiet

 
HAHAH JAG PALLAR INTE GÖRA TIDINSTÄLLDA INLÄG LÄNGRE!!! HAHA KOMMER JU INTE PÅ NÅGOT MEN KOMMER UPPDATERA DÄR NERE DEM DAGARNA NU FÖR JAG PALLAR INTE TIDINSTÄLLA INLÄGG FETT TRÅKIGT LIKSOM. HEJDÅÅÅÅÅ SES NÄSTA GÅNG JAG UPPDATERAR PUUSSSS. 
gillian zinser | Tumblr

Tidinställt inlägg 7 dagar i Turkiet

 
 
Vilka länder har jag besökt:
Finland 12+
Danmark 1
Amerika 1 gång 2 stater NYC/NJ
Thailand 1 
Spanien 2 
Grekland 1
Turkiet 2 
Estland 1 
Cyspern 6+