Tidinställt inlägg 7 dagar i Turkiet

tjenare people, jag skulle bara tipsa om en bok som jag har börjat läsa "Stad av skuggor" sjukt bra. o den kommer på film 23 eller 34 agusti i sverige. måste se den. jag bestämmde mig att läsa den för ag såg trailern på youtube. har än sålänge kommit till kapitel 6. ingen gillar spoilers så jag säger inget. se trailern istället nedanför. för alla gillar ju inte att läsa så det finns ju andra sätt att "se" boken.
 
 

Tidinställt inlägg 7 dagar i Turkiet

det här är mina nya mnjukisbyxor från topshop, älskar mönstret dem kostade 399:- ganska lätt att matcha med en färgglad t-shirt eller nått. 
 
 

Tidinställt inlägg 7 dagar i Turkiet

Min favorit youtubekanal är såklart wassabiproductions(Alex o Roi) dem gör dem galnaste videosarna. Älskar dem speciellt Rolanda o Richard videosarna, hur kommer dem på allt liksom?
Jag pallar inte hahha, men det här är tre roliga videosar, gilla, dela och preminuera på deras kanal.
 
 
 
 

my dag

Jag startade dagen med att kolla på soul surfer, sedan runt klockan 4 kom jag, sofia, lisa o moa in till stan vi skulle till grönan. o jag kom hem kvar i 12,  hehe. lite sent men ingen buss kom ju. så nu sitter jag o chillar med en tidning i handen o ska fixa ett till tidinställt inlägg osv. för imorgon drar jag till turkiet. sämsta flygtiden typ klockan 3 på dagen man ba eh??  jaja nu ska jag kolla på teen wolf puss :*

Hemma igen

hej nu är jag hemma va bara borta i 2 dagar typ, de var en såndär kryssning så vi klev av i Tallin. Shoppade faktiskt inget allt var skitdyrt. kommer shoppa mer i Turkiet åker dit om 5 dagar. Och nu ser jag att Jason Derulo är på Grönland fanskap också hahah trodde de va nästa vecka. Aja skitsamma vet iallafall att Kesha ska dit 7/7 jag ska se haha. 
 Bild från lobbyn elr vadd man säger.
 
 
 

T-shirts-tidinställt inlägg

 
 
SJUKT SNYGGA T-SHIRTS, BLEV TYP IN LOVE NÄR JAG SÅG DEM HÄR, MÅSTE ÄNDÅ KÖPA ETT PAR NYA.  SÅ DET KANSKE BLIR NÅGON AV DEM HÄR?

20 juni 2013

hej, nu bloggar jag från ipaden för min data är fuckt up. Jag lovar skiten kommer sprängas snart. Men jaja den funkar lite halft.. Egentligen kan jag skita i min data men sen så måste man ju ha en data också.

Igår va jag hos tandläkaren bytte tandstllning hahah fick sånna där roliga krokar o min hajtand e booooortaaaa kommer sakna den för jag har haft den tills nu. Eller den är nästan borta iaf.

O idag ska familjen åka till Estland har fixat ett tidsinställt inlägg som kommer upp imorgon o på lördag morgon kommer jag hem så bloggar antagligen då pussss :*


"DRUNK IN A BASEMENT"

Och nej inte riktig alcohol(stavning?) det är en tom flaska vi hittade i källaren. HAHHA kolla i HD kvalite, o ni måste se 0:51 bästa delen.


Topshop

nu har jag betällt denna t-shirt från topshop i uk(england) för den fanns inte i stockholm i någon butik typ. så då kör man plan B. de blev ca 310 kronor för den skulle ju skickas till Sverige.  köpte att par "mjukisar" också kan visa dem imorgon typ..

Awkward moment , men ändå asjukt kuuul

De är jätte många från usa som har sätt våran video, haha vad pinsamt, men aja det gör inget, sen från danmark, sverige, Ghana, Trinidad och Tobago, fast dem sista länderna har jag aldrig hört talas om eller typ Ghana men det är länder som sätt våran video #sjuktkul 
 
Det var svårt att få med allt men det här är dem staterna i usa och visningarna och prickarna ska motsvara staten, men tror inte jag fick med alla, men det här är dem. sjukt kul!! det här var dem som stod än så lå länge.
 

Header till jj & e productions

HEJ, NU HAR JAG GJORT EN "HEADER" TILL VÅRAN YOUTUBE, VET NI VAD JAG SER NÄR JAG GÅR IN PÅ VÅR KANAL?! VI HAR 126 VISNINGAR, VISST DET KANSKE INTE ÄR SÅ MÅNGA FÖR DEM FLESTA MEN FÖR OSS ÄR DE DET. TACK SÅ MYCKET, NÄSTA VIDEO KOMMER PÅ MÅNDAG. OM DU VILL FÖLJA OSS HETER VI YOUKNOWJOSEFIN

Blue & pink

Nu har jag målat mina naglar, bara för att jag inte hade nått att göra. De är mäst rosa på vänstra Hansen o mäst blått på högra. Tvärtom liksom. De tog 5 minuterat måla o de torkade på typ 50 cirkunder. Sjukt bra.
älskar färgen.
 

Skolios o grejer..

hej people, som alla vet har jag sne ryggrad, eller alla i skolan vet typ. vet inte varför men det bara blev så, det var inget jag trodde var viktigt liksom. jag menar hur skulle jag veta? men det var lite mer allvarligt än vad jag trodde. jag har skolios och det betyder att ryggraden är krökt i sidled med två eller 1 krök. jag har 1 på ca 32 grader. vilket inte var så bra.. man kan väll säga att jag har tur i oturen. jag fick en boston-korsett detta år 15 mars. vad ska jag säga, den var gjord av plast o jag ska ha den tills jag växer klart. för att hinda så att kröken inte växer. o det är det  jag är rädd för, om den fortsätter växa sen?? men jag har ju tur i oturen så nu hoppas jag att det inte blir en operation och att min korsett hjälper. o jag jag ska ha den 20-24 timmar om dygnet i flera år. för det är viktigt att följa de som doktorn säger så det inte blir värre. alla i min klass vet och sen några utöver det. för det är svårt att dölja, tro mig  jag provade, det funkade inte! redan efter första dagen var det folk som frågade.
 
det som gjorde mig mest ledsen över detta, är att jag är the one and only i hela min skola som har en korsett.
 
Nu vet ni o de är därför jag inte har varit med på idrotten i ca 3 månad typ.. för började använda den i skolan efter påsklovet.♥♥
 
 

13 juni 2013

hej o god morgon första dagen på sommarlovet. Jag o Josse är ensamma hemma för mamma o pappa jobbar o det är bara 2 veckor kvar tills vi åker till Turkiet. Det är rätt mycket inplanterat vi är borta en månad o 2 dagar sammanlagt. Fast de är utspritt. Bild från igår..


Skolavslutning!!

Hej, sista dagen fett chill. Vi började 10 i 10 och sen så kollade vi på människor som sjöng osv. Sen drog vi till Orion o käka pizza de är ju standard grej. Sen så skulle jag först till allmänna badet med Sofia, Moa o Lisa. Men jag kunde inte för en grej som har hänt, ville inte bada med den på, tro mig de skulle inte du vilja häller. Så vi badade hemma i poolen istället. Sen ska vi filma in en ny video "Drunk in a basement" Hahahah


Scream parody

hej, idag gjorde jag, emma o josse en parody som hammnade på youtube JJ & E productions, sjukt kul. det var första gången jag filmade med kameran, eller josse filmade och vi glömmde sätta på hd kvalite. men det är okej bild ändå. och jag klippte ihop allt. vi ska göra fler. HAHAH just enjoy it, men du kanske kan kolla på det i hd kvalite ändå..

 

Vällingby en snabbis

Hej har precis kommit hem från Vällingby. Köpte ett par hörlurar till min iPad. Och mina röda från urbanares är trasiga dem glappar så behövde ett par nya. Dem kosta 250 spänn dyra jävlar för sånna där små men aja allt sånt är ju dyrt.  Fast ljudet va  Astra så helt klart värt det. och när jag ändåsnackar om dyra hörlurar, beats på dre så jävla dyra. Dem kostar 2500 man ba hur tänker du nu.  dem kan kosta 3000 också det bror på vilken modell man har. 

Skansen och Grönalund

hej, först på morgonen så åkte jag och alla sjuor till skansen, man skulle typ svara på frågor och grejer så vi var väll där några timmar, men sen så drog jag, sofia, lisa, moa, emma och josse en snabbis till grönan. så jäkla varmt dog ju på vägen. men vi var inte där så länge några timmar typ. för vi var så trötta så vi orkade inte vara kvar så det är min fjäre gång på grönan detta år. så då gick jag, emma och josse för pappa skulle hämta oss. han ska typ vara ledig från nu till forever, ingen ledig tid själv i huset, sorgligt tycker jag. 
Large

I`m back

hej, nu är jag tillbaks det har varit så jäkla mycket i skolan och idag är jag ledig. så vet inte vad jag ska hitta på men skitsamma. Sista riktiga skoldagen var igår. Så nu slipper jag tänka på det iallafall. 
Och vi hade tyskaredovisningen. Vår lärare sa att våran va den bästa i klassen. Så vi fick ett C på den. Jag kunde hela utantill och det kunde dem andra i min grupp så vi hade inte pappret så det gick sjukt bra för oss.
 
och igår så va jag med emma, josse och moa, vi va på moas studsmatta och va sociala med våra mobiler/ipads haha, sen så gick vi och jag, emma och josse hade chill ute vi möttes 20:00 och kom hem 24:00 lite sent känner jag. Vi råka gå vilse HAHHAHAHAHA så vi hammnade i Vällingby, fatta va långt vi ba uppsi gick inte vi lite långt nu. 
men vi chillade ju på vägen. Det måste varit det fulaste jag sätt. men skitsamma.
 

29-maj 1 juni 2013

hej, igår blev det ingen bloggning men man hade liksom inen tid vid datorn igår, efter skolan gick jag, emma, josse och moa och chillade vi gick hem klockan 19.00 och sen möttes vi igen vid 20:00 och kom hem 22:30 sen så chillade man ju lite mer. Vi gjorde vine videosar, det var ju jättekul och det fulaste jag sätt. men det är ju så man gör liksom.
 
och idag måste jag plugga no, har prov på måndag och ska läsa tyska, jag, sofia och lisa har ju den bästa Im tabakladen tror det heter så, iallafall det betyder I tobaksaffären.